Rebearth, ‘wonder’ water om planten te versterken.

Stel je eens voor… water dat planten sterker maakt, zorgt dat deze betere beworteling krijgen, dat gewassen meer opbrengen en dat de geoogste producten langer bewaard kunnen blijven. Dat zou de meeste boeren en telers als muziek in de oren klinken. Welnu, dat water is al op de markt! Het heet Rebearth, een afkorting van Rebalancing Earth.

De aarde weer in goede conditie krijgen. Het is het levenswerk van Kees de Vries, die er jaren aan heeft gewerkt om water op een speciale manier te vitaliseren en van informatie te voorzien. Daardoor heeft het water een enorm hoge Boviswaarde. Dat wil zeggen de vitaliteitswaarde of levensenergie van materie. Hoe hoger dit getal, des te gezonder en weerbaarder is de plant en het product dat ervan afkomt. En dus ook goed voor jou als eter van dit product.

Dit Rebearth water wordt, gemengd met normaal water, op gewas en akkers aangebracht. Het zorgt ervoor dat de fotosynthese van de plant wordt verhoogd en dat het proces in de bodem wordt verbeterd. De plant neemt als het ware de virtuele voedingsstoffen tot zich en vaart er wel bij. Klinkt wel wat zweverig of niet? Uh ja…, eigenlijk wel. Maar omdat we afgelopen jaar een aantal testen met Rebearth gedaan hebben bij verschillende boeren en telers, weten we ook dat het wel degelijk effect heeft.

Bij een veehouder, die een stuk van haar gras ermee behandeld had, was duidelijk een verbeterede wortelontwikkeling te zien. Met als gevolg groener gras en een extra snede hooi ten opzichte van haar referentie veld.

Hetzelfde beeld zagen we bij de groei van wortelen, bieten, aardappelen, paksoi en een vezelgewas als miscanthus. Allemaal beter ontwikkelde wortels, gelijkmatiger product, meer oogst en stabielere groei. Een wortelteler sprak zelfs over een netto meeropbrengst van 15% geschoond product.

Het mooie van dit product is dat het niet eens duur is. Voor de aanbiedingsprijs van €99,- krijg je een flesje met 100 ml, dat voldoende is om één ha zelfs driemaal te besproeien. En dat is genoeg voor 1 seizoen.

 

Wil je het zelf ook eens proberen?

We hebben kleine proefzakjes beschikbaar, die verdund met 15 tot 20 liter water goed zijn voor 1000 M 2 . Geef dan je naam en adres door.

Made by Anouk

Is je huidige Squarespace website te klein geworden voor je grote ambities? Schakel Made by Anouk in.

Made by Anouk is dé Squarespace expert van Nederland. Samenwerken met mij betekent een slimme stap vooruit. Ik maak websites die je verwachtingen overtreffen en je laten opvallen. Mooi design, naadloze functionaliteiten en stressvrije aanpak voor gewenste resultaten. Succes gegarandeerd. Ik maak graag kennis met je.

https://madebyanouk.nl
Volgende
Volgende

Olifantengras kopen, een ‘gouden’ kans als verdienmodel